Оставка и Керпиев е позор  скандираха протестиращи пред дома на

...
Оставка и Керпиев е позор  скандираха протестиращи пред дома на
Коментари Харесай

Викове Оставка и Керпиев е позор пред дома на шефа на Районното в Стамболийски

" Оставка " и " Керпиев е срам "   скандираха протестиращи пред дома на шефа на Районното в Стамболийски и пред постройката на полицията в града.

Хората от Цалапица и Стамболийски са недоволни от мудното разледване на убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Тялото на младежа беше намерено преди седмица наоколо до сметището в Цалапица. За гибелта му беше упрекнат Рангел Бизюрев, който обаче е съумял да напусне страната и сега се търси. От самото начало на следствието хората в Цалапица настояват, че в тежкото закононарушение са забъркани и 19-годишните близнаци Борислав и Валентин Динкови. Те бяха арестувани чак на 31 юли и на този стадий от прокуратурата настояват, че те не са взели участие в убийството, само че помогнали на Бизюрев да зарови тялото и да се укрие. Те са в ареста, а родителите им напуснаха селото.

Вчера министърът на вътрешните работи Калин Стоянов прикани шефовете на полицията в Пловдив и Стамболийски Васил Костадинов и Ангел Керпиев да подадат оставки. Те отхвърлиха и през днешния ден Костадинов беше отхвърлен от служба. Простестиращите упорстват и Керпиев да напусне поста си, подозирайки чадър на близнаците, които са познати в хулиганските си прояви в Цалапица. 

Те уважиха с рухване на колене паметта на убитото момче. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР